Streep door evenementen seizoen

De kogel is door de kerk! Het evenementenseizoen van 2020 is officieel afgelast. Uit de persconferentie op 21 april 2020 kwam, vanuit het kabinet, het volgende statement naar voren; ‘De evenementen… die gaan niet door tot 1 september. We verlengen het besluit met drie maanden, van 1 juni tot 1 september. Dit doen we omdat we de risico’s hiervan de komende maanden zeker niet aankunnen en omdat we recht willen doen aan de behoefte aan duidelijkheid bij de organisatoren.’  

Het verbod geldt voor alle evenementen met een vergunnings- en meldplicht. Dit betekent voor ons een hele waslijst aan mooie evenementen die deze zomer niet doorgaan. Dat is aan de ene kant heel, heel zuur, maar aan de andere kant ook zo begrijpelijk. Deze situatie vraagt veel creativiteit en doorzettingsvermogen. Wij wensen alle organisatoren, medewerkers en samenwerkingspartners dan ook veel succes en creativiteit toe om de komende periode positief te ervaren en door te komen. Wij rapen de scherven bij elkaar en blijven positief. Met elkaar komen we sterker dan ooit uit deze zeer uitdagende periode. 

Dat het een rustige zomer gaat worden is zeker, zowel zakelijk als privé. Iedereen had het graag anders gezien, maar helaas de realiteit is anders. Laten we dan met zijn allen hopen dat het evenementenseizoen 2021, twee keer zo mooi wordt. 

Wij kijken in ieder geval uit naar alle mooie evenementen in 2021 en de samenwerkingen die plaats gaan vinden! Blijf gezond, let op jezelf en op elkaar.