Politie ondersteuning

De samenwerking tussen de politie en beveiligingsbranche kan beter. Maar wat kan er dan beter? De veiligheidsbranche is naar de 2e kamer gestapt met een voorstel om de samenwerking op de verschillende vlakken te verbeteren. In deze periode is communicatie en samenwerking namelijk cruciaal voor de veiligheid.

Wij ondersteunen hulpverleners graag, dit doen wij op zoal evenementen, in de horeca en extra tijdens de corona pandemie.

Evenementen en horeca

De politie wordt nog regelmatig ingezet voor het bewaken van de veiligheid op evenementen en bij horecagelegenheden, maar hier wil de politie zich steeds meer terugtrekken. De veiligheid op en om een evenementen terrein zal hierdoor moeten worden gewaarborgd door particulieren beveiligingsorganisaties.

Roxy Security is gespecialiseerd in de beveiliging van evenementen. De speciaal opgeleide evenementenbeveiligers beschikken over jaren ervaring, kennis en kunde in de evenementenbranche.

Daarnaast kunnen we door de inzet van een SUS-team de horecabeveiligers ook ondersteunen.

Door hun aanwezigheid op straat kunnen onveilige situaties snel worden gede-escaleerd. Onze SUS-teams, horecabeveiligers en de politie werken al in verschillende gemeentes samen.

Coronabeveiliging

Tot slot is er natuurlijk de enorme vraag naar veiligheid rondom onze gezondheid. Waar nu vooral politie op de been is om de avondklok te handhaven wordt er in sommige gemeentes al samengewerkt met beveiligingsbedrijven. Beveiligers kunnen agenten ondersteunen wat resulteert in een verdubbeling van het aantal ogen op straat.

Daarnaast wordt er tijdens de Lock-down nog regelmatig geweld gebruikt tegen hulpverleners. Priklocaties en GGD-teststraten worden vernield en er is veel protest.

Roxy Security wil dan ook graag de politie en andere hulpverleners ondersteunen. Onze beveiligers kunnen dit doen door als gastvrouw of gastheer te fungeren in een ziekenhuis, zorginstelling, of op een priklocatie. Daarnaast kunnen wij in uw gemeente als extra ogen fungeren gedurende de avondklok.

Wilt u weten hoe wij uw hulpverleners of personeel kunnen ondersteunen?

Neem dan direct contact met ons op.

Wij staan klaar om u te ondersteunen!